Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA POLOŽAJA

Novac tvrtke prebacivala na račune supruga i sina

Brojanje novaca
Emica Elvedji/PIXSELL
17.11.2020.
u 07:28

Na druge račune ukupno je prebacila 203.728 kuna.

Žena (48) optužena je za zloporabe u gospodarskom poslovanju, a optužnicu je protiv nje podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru.

Tereti ju se da je od 12. prosinca 2018. do 11. lipnja 2019. u Virovitici, s računa jednog trgovačkog društva u kojem je bila ovlaštena  raspolagati novcem, u više navrata neosnovano novac prebacila na račune drugog trgovačkog društva te svojeg sina i supruga.

Tako je na druge račune ukupno prebacila 203.728 kuna. Tereti ju se da 22. srpnja 2019., iako su se za to stekli uvjeti, nije predložila pokretanje stečajnog postupka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije