Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sadržaj s potpisom

Nova Večernjakova subota planula u samo sat vremena

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/8
14.11.2020.
u 16:32

Sadržaj s potpisom u Obzoru Zagrepčani su čitali s oduševljenjem uz subotnju kavu na špici ili čekajući tramvaj na Trgu, a za novi koncept i format puni su riječi hvale.

Nakon nove nedjelje, stigla je i nova subota. Ljetos je čitatelje diljem Hrvatske oduševio redizajn nedjeljnog izdanja Večernjeg lista podijeljen u nekoliko lagova čime je omogućeno da u jednim novinama istovremeno uživa čitava obitelj. Od danas, u istom formatu može se čitati i subotnje Večernjakovo izdanje te Obzor, najutjecajniji i najtiražniji politički prilog u zemlji.

Obzor od ove subote tako izlazi s novim konceptom, u novom formatu i s novim sadržajem. Subotnje je izdanje Večernjaka podijeljeno u četiri laga, od kojih dva zauzima Obzor. Prvi lag Obzora rezerviran je za politiku i ekonomiju, a kao i do sad, naslovnicu krasi ilustracija Milana Trenca. U drugom dijelu uživat će pak ljubitelji kulturnih, društvenih i znanstvenih tema, a prvi broj kao šećer na kraju, donosi i novu kratku priču slikara i književnika Dimitrija Popovića. 

Temeljito čitanje 

Sadržaj s potpisom stvaraju ponajbolji Večernjakovi autori i vanjski suradnici pa tako prvu novu subotu otvara dubinska analiza znanstvenika Igora Rudana o četiri krivca za pandemiju Covida 19 koja se čita poput napeta krimi romana.

Ove subote svoj primjerak mogli su dobiti na dar svi oni koji su prošetali centrom Zagreba ili Velike Gorice. U manje od sat vremena promotori agencije Hodajuće reklame građanima su ih podijelili oko 1200. Sadržaj s potpisom u Obzoru Zagrepčani su čitali s oduševljenjem uz subotnju kavu na špici ili čekajući tramvaj na Trgu, a za novi koncept i format puni su riječi hvale. 

-Obzor kupujem svakog vikenda, a ovaj novi mi se još više sviđa. Najviše volim čitati o politici i sportu, a od tema najdraže su mi one o povećanju mirovina - kazao nam je umirovljenik Vladimir Gajšak te požurio kući temeljito iščitati bogat sadržaj Večernjakove nove subote. Novi dizajn sviđa se i Andreji koja voli čitati o gradskoj politici, idejama i inovacijama.

14.11.2020., Zagreb - Podjela novog subotnjeg izdanja Vecernjeg lista. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL

-Ljudima danas nedostaje pozitivnih priča, a koliko vidim, u ovom novom izdanju ih je puno - kazala je ona, a novo izdanje pozdravlja i Stjepan koji svakog dana na Trgu hrani golubove. U novom Večernjaku će, kaže, uživati čim ih nahrani. 

Svak nađe što ga zanima

Redizajn Večernjakova subotnjeg izdanja sviđa se i mlađim generacijama. Anita Kelava studira u SAD-u i novi ju Večernjak podsjeća na novine koje tamo rado lista u pauzama među predavanjima. 

-U Americi je ovakav koncept svih novina. Raskošne su, pune priloga pa svak nađe što ga zanima. Volim čitati o dizajnu, modi i glazbi - kazala nam je ova ljubiteljica glazbe koja može s guštom pročitati intervju s maestrom Pogorelićem. 

14.11.2020., Zagreb - Podjela novog subotnjeg izdanja Vecernjeg lista. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Vjerni čitatelj Večernjaka Peruško Bogdanić besplatnom se primjerku Večernjaka veoma obradovao, a za novi dizajn ima samo pohvale.

-Ovaj novi prijelom jako mi se sviđa. Suvremen je i puno pregledniji nego prije. Bravo, samo tako nastavite - rekao je kratko. 

14.11.2020., Zagreb - Podjela novog subotnjeg izdanja Vecernjeg lista. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Za stolom jednog kafića na Cvjetnom zatekli smo marketinškog stručnjaka Nikolu i njegovu djevojku, slobodnu umjetnicu Danicu, udubljenu u kulturni prilog Obzora, dok je on listao prednji dio Večernjakove subote. 

-Veseli me što su se novine prilagodile našem načinu čitanja. Uvijek dijelimo vikend izdanja novina, a ovakav format nam to olakšava - kazao je Nikola.  

Komentara 3

MU
Mud
17:55 14.11.2020.

Još malo propagande subotom.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
19:25 14.11.2020.

Dobro došla i u Zagrebačku županiju! !!

Avatar babinjak1984
babinjak1984
17:08 14.11.2020.

Ono sve što znaš o meni To je stvarno tako malo U dvije riječi sve bi stalo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije