Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na slapovima rijeke

Nova tragedija na Mrežnici: Izvučena tijela dvojice muškaraca

Zagreb: Na jezeru Jarun utopio se kupač
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
13.06.2020.
u 22:38

Na njihovo utapljanje policiji je ukazala skupina nelegalnih migranata.

Po nalogu karlovačke policije ronioci HGSS-a su u subotu pretraživali rijeku Mrežnicu i u večernjim satima pronašli tijela dvojice nepoznatih muškaraca, a na njihovo utapljanje policiji je ukazala skupina nelegalnih migranata.

Karlovačka policijska uprava izvijestila je da su njihovi djelatnici koji rade na poslovima zaštite državne granice Republike Hrvatske danas oko podneva u mjestu Svojići kod Barilovića zatekli strane državljane, koji su izjavili da su se na slapovima Mrežnice utopile dvije osobe.

Policajci su odmah otišli na mjesto događaja, a 15 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) krenulo je pretraživati rijeku.

„U večernjim satima su iz rijeke izvučene dvije nepoznate muške osobe, te se s ciljem utvrđivanja njihovog identiteta i okolnosti stradavanja provodi kriminalističko istraživanje“, navode iz PU karlovačke.

Hina u karlovačkom Centru 192 doznaje da stranci koji su zatečeni na obali Mrežnice, nisu zatražili azil pa je prema njima zaspočeo proces sukladan Zakonu o strancima. To znači da će dobiti rješenje s rokom za dragovoljno napuštanje prostora Republike Hrvatske i Europskog gospodarskog prostora.

Video - Davor Božinović o migrantima i sramotnom transparentu

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
22:48 13.06.2020.

granice ko švicarski sir

KL
Koka_Loka
23:30 13.06.2020.

Zasto bi to bila tragedija? One sekunde kad su krenuli iz svojih domova, znali su da nece svi stici na odrediste. Zakon velikih brojeva.

PE
penelope09
23:19 13.06.2020.

Bliski istok treba staviti na mjesto, i sve te ljude vratiti svojim kucama da grade svoje zemlje svojim obiteljima i svome narodu. Potjerati Turcina sa Bliksoga istoka, i sve te kriminalce na vlasti po tim zemljama, sto islamiziraju Europu ii citavu kuglu Zemaljsku. Nece svijet zivjeti u Kalifatu s njima, to smo vec gledali kroz krvavu povijest Europe i svijeta, znamo kako se zavrsilo. Bas sada pisu starni mediji da se sprema novi val migranata na Europu, samo iz Libije 654 000 sto nasrcu na Italiju, a njima gradjani zapalili brodove migrantima prije neki dan, i cak im se gradonacelnici deru da oni to vise ne mogu izdrzati i da ne zele to u svojoj kuci. A Angela Merkel veli prije neki dan da ce ona nastaviti sa politikom otvorenih vrata, i nastaviti primati migrante, zamislite. A citava drzava joj bankrotirala, banke, automobilska industrija i na tisuce poduzeca, pisu strani mediji, sa masom ljudi na ulici sto su ostali bez posla. Samo jucer 26 000 radnika sto moraju otpustiti u Lufthansi vele strani mediji. Ova je zena bolesna, kao i kolega joj 40-ih, i ona se mora lijeciti, prije nego zapali citavu Europu, bolesnica luda za ludnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije