Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAKULA NAJAVLJUJE

Pripremite kišobrane: Vruće dane uskoro će zamijeniti kiša, grmljavina pa čak i tuča

vrijeme
Foto: PIXSELL
13.09.2020.
u 15:18

S tom promjenom vremena u drugoj polovini tjedna popustit će dotadašnja iznadprosječna toplina

U sunčanom vremenu moći ćemo uživati do polovice tjedna, a onda od četvrtka stiže nestabilno vrijeme praćeno kišom, grmljavinom pa čak i tučom. S tom promjenom vremena u drugoj polovini tjedna barem malo, a ponegdje i više - popustit će dotadašnja iznadprosječna toplina, uz koju će do četvrtka u mnogim mjestima još biti i vrućih dana, najavljuje Zoran Vakula.

Do četvrtka stabilno

- Idućih dana na kopnu stabilno - pretežno sunčano, vrlo toplo i vruće.  Ujutro u nizinama i po gorskim kotlinama mjestimice može biti kratkotrajne magle, a u ponedjeljak tijekom dana ponegdje umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu sunčano i vruće s dnevnom temperaturom uglavnom oko 32 °C.

Noći će u većini mjesta biti tople, uz temperaturu ne nižu od 20 °C. U ponedjeljak na sjevernom dijelu u početku jaka, na udare i olujna bura, tijekom dana će oslabjeti, a zatim vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni - prognozirao je za HRT mr. sc. Dragoslav Dragojlović iz DHMZ-a.

Ključne riječi

Komentara 4

EE
eem
15:30 13.09.2020.

Ne bih komentirao. Da ne uđem u "žuto".

ST
Stipan
16:07 13.09.2020.

Samo virujte Vakuli...

Avatar Damating
Damating
15:49 13.09.2020.

Od kad je korona pa je zračni promet pao 80% , a s njim i chemitrailsi, klima se vratila u prirodni ritam. Prije su ljeta bila duga i topla. To se "ukinulo" jer je produktivnost bila niža i ljudi susu radili da bi živjeli. Njima treba obrnuto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije