Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otuđile nakit

Nova prevara starih i nemoćnih: Dok je jedna pokušavala prodati uređaj, druga se bacila u krađu

krađa
Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
01.12.2020.
u 12:31

Policija traži dvije ženske osobe za koje sumnja da su otuđile nakit vlasnice obiteljske kuće. Slijede kriminalistička istraživanja radi pronalaska počinitelja i otuđenih predmeta.

Tijekom proteklih godina u Vukovarsko – srijemskoj županiji dogodilo se više slučajeva prevara i krađa starijih građana koji su prevareni na način da ih je, u vrijeme dok im je netko preturao po stvarima, druga osoba zapričavala ili nudila neke svoje proizvode.

Redovito su na meti starije i bolesne osobe. Najnoviji takav slučaj zabilježen je u ponedjeljak, 30. studenoga oko 10 sati, kada je na prijevaran način provaljeno u obiteljsku kuću 84-godišnjakinje iz Vinkovaca iz koje je otuđen nakit koji je vlasnica imala u svojoj kutiji.

- U kući se osim oštećene nalazila i jedna ženska osoba koja je dovodila u zabludu stariju ženu, navodno koristeći uređaj za masažu i provjeravanje temperature. Istodobno je druga nepoznata ženska osoba preturala po obiteljskoj kući gdje je pronašla i otuđila nakit, a obje su se ubrzo udaljile s nakitom iz te kuće, izvijestila je PU.

Policija traži dvije ženske osobe za koje sumnja da su otuđile nakit vlasnice obiteljske kuće. Slijede kriminalistička istraživanja radi pronalaska počinitelja i otuđenih predmeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije