Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
46-godišnjak

Nova poginula osoba kod Đakova: U prometnoj nesreći smrtno stradao muškarac

očevid
Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
14.06.2020.
u 19:34

U manje od 24 sata ovo je druga poginula osoba u prometnim nesrećama na cestama ove Županije, i obje su se dogodile na đakovačkom području.

U prometnoj nesreći u nedjelju popodne kod Đakovačke Satnice smrtno je stradao 46-godišnji muškarac, doznaje se u osječko-baranjskoj policiji.

Prema prvim informacijama na županijskoj cesti u smjeru Gašinaca sudarila su se dva osobna vozila, pri čemu je od zadobivenih ozljeda smrtno stradao 46-godišnjak.Očevid o uzrocima i okolnostima nesreće je u tijeku, izvijestio je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave osječko-baranjske.

U manje od 24 sata ovo je druga poginula osoba u prometnim nesrećama na cestama ove Županije, i obje su se dogodile na đakovačkom području.

U noći sa subote na nedjelju, u mjestu Vrbica, kod Đakova, 23-godišnji vozač osobnog automobila, pod utjecajem alkohola i zbog neprilagođene brzine, vozilom je udario 20-godišnjeg pješaka, koji se kretao kolnikom, i koji je umro na mjestu nesreće. Vozaču je izmjerena koncentracija alkohola u krvi veća od jednog promila te je uhićen.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije