Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
članica od osnutka

Nova ljevica birala vodstvo stranke: Ivana Kekin izabrana za predsjednicu

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
14.09.2020.
u 13:44

Kekin je poručila da Nova ljevica može biti lijek za hrvatsko društvo, "ako je u što većim dozama"

Ivana Kekin, znanstvenica i psihijatrica u Klinici za psihijatriju KBC-a Zagreb te članica stranke od njena osnutka 2016., izabrana je za predsjednicu Nove ljevice.

Iz Nove ljevice u ponedjeljak su priopćili da su na petoj izbornoj Skupštini, održanoj 12. i 13. rujna uz poštivanje svih epidemioloških mjera, izabrali novo vodstvo stranke.

Uz predsjednicu Kekin, za potpredsjednicu je izabrana saborska zastupnica Rada Borić koja je od kraja 2019. vodila stranku. 

Kekin je poručila da Nova ljevica može biti lijek za hrvatsko društvo, "ako je u što većim dozama". 

"Unatoč tome što je trenutni mainstream nakaradna politika koja je okrenuta samo prema sebi, u Hrvatskoj ima mjesta za ljevičarke i ljevičare i ljude koji prepoznaju i cijene artikuliranu lijevu misao", kazala je. 

Stranačka skupština izabrala je i članove Izvršnog odbora u čijem su sastavu Gordana Pasanec, Igra Šain Kovačević, Nenad Ljubić, Martina Uzelac, Ivan Slavica, Dimitrije Birač i Karlo Pilko, kao i Nadzornog odbora u kojem sjede Mauro Sirotnjak, Jan Težak i Leila Topić.

Komentara 3

ZA
zadar1
14:26 14.09.2020.

koja ekipa🤣🤣🤣🤣

HH
Hrvoje Horvat
14:58 14.09.2020.

Bravo, još ljevičarenja je upravo ono što nam je trebalo. HDZ i SDP nisu dosta štete napravili.

WE
WEST
15:12 23.09.2020.

Vi ste neprijatelji Hrvatskog naroda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije