Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FALSIFIKACIJA OBRAZOVANJA

Nova lažna diploma, predavala u razrednoj nastavi

škola
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
27.02.2019.
u 10:13

Učiteljica je bila zaposlena u Osnovnoj školi, a krivotvorinu je potvrdio i sam fakultet.

Provjerom koju je započelo ministarstvo znanosti i obrazovanja otkrivena je nova, sedma krivotvorena diploma, navodi N1.

U Osnovnoj školi Ivana Zajca u Rijeci pronađena je diploma Učiteljskog fakulteta pomoću kojeg je učiteljica predavala razrednu nastavu. Ove informacije potvrdio je i sam Učiteljski fakultet. 

Ova krivotvorina prva je takva u Rijeci, a sveukupno sedma u Hrvatskoj. Diploma datira iz 2005. godine iako se ustvrdilo da je lažna učiteljica studentska prava izgubila 2012. godine. 

Indijski radnici u Hrvatskoj

Komentara 2

GO
GorenjeHiSense
10:52 27.02.2019.

Valjda je bio isti razlog da nasa kraljica kolinda nije uspila zavrsit srednju skolu...

DU
Deleted user
11:25 27.02.2019.

Slušam, odnosno gledam TV, gdje su spiker i njegovi gosti, toliko omalovažio vrijednost diplome, da ovaj članak postaje smiješan? A istina je zapravo čista suprotnost! Koliko htijenja i truda i upornosti, znanja treba da se završi bilo koji fakultet!? To je "neizreciv psiho-fizički napor studenta? Sve ono što treba imati mladi čovjek? A kupnja je najveći kriminal u RH! Mnogi su prošli bez sankcija? U Holdingu ih je u prvoj turi pregleda bilo 30? Gdje su ti ljudi, ime i prezime?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije