Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRA

Nova lažna diploma: Preko 20 godina predavala razrednu nastavu, htjela biti i ravnateljica

Oš Mate Balote u Bujama
Foto: Google Maps
06.06.2019.
u 11:41

Učiteljica je u školi radila gotovo 30 godina, a prijavljivala se i na natječaj za ravnateljicu

U osnovnoj školi u Bujama prije mjesec dana otkrivena je nova lažna diploma. Tu vijest potvrdio je ravnatelj te obrazovne ustanove koji je nakon provjere diploma i svjedodžbi prema naputku Ministarstva obrazovanja i znanosti otkrio da u njegovoj školi radi zaposlenica s krivotvorenim dokumentom, prenosi Glas Istre.

Više od 20 godina, gotovo pa 30 godina učiteljica je radila u razrednoj nastavi. To je prvi takav slučaj u Istri. 

- Ne bih htio iznositi nikakve pojedinosti vezane za slučaj. Napravili smo sve što nam je naložilo Ministarstvo. To je sada u daljnjem postupku i u rukama Državnog odvjetništva u Pazinu - rekao je ravnatelj.

Učiteljica više nije zaposlena u osnovnoj školi.

S tom lažiranom diplomom ona je upisala i završila dodatni stupanj pedagoškog usmjerenja. Osim toga, prijavljivala se i na natječaj za radno mjesto ravnateljice no ikad nije izabrana na tu poziciju.

Komentara 1

Avatar ehlbert13
ehlbert13
13:49 06.06.2019.

Još kad se otkrije da je Bandić lažirao Diplomu referenta za ONO i DSZ...bit će veselo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije