Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretražuju odmaralište

Nova istraga o nestanku Madeleine McCann

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
03.06.2014.
u 16:18

Pretražuje se područje oko 700 metara od hotelskog kompleksa iz kojeg je nestala malena Madeleine

Britanska policija započela je novu potragu za Madeleine McCann, koja je iz portugalskog odmarališta Praia Da Luz nestala 2007. godine.

Više od 40 policajaca uz pomoć pasa tragača pretražuje područje na jugu odmarališta. Žutim je trakama tijekom jutra ograđeno područje, nakon čega je počela pretraga koja bi trebala trajati nekoliko dana.

Pretražuje se područje oko 700 metara od hotelskog kompleksa iz kojeg je nestala malena Madeleine.

Prošli mjesec Scotland Yard je objavio kako će započeti s iskopavanjem koje bi trebalo trajati četiri dana te otkriti razloge anomalija u terenu.

U potrazi će se koristiti i radar koji će moći detektirati mjesta u zemlji ili pijesku na kojima je bilo kopano unazad deset godina. Na tim mjestima kopat će se mehaničkim kopačicama.

Voditelji istrage  kažu kako se kopanje neće izvesti kao reakcija na neki novi trag ili informaciju, već kako samo žele isključiti mogućnost da je Madeleine ubijena i zakopana negdje na području resorta.

>> Počinje iskapanje terena u potrazi za Madeleine McCann

Komentara 1

BA
Bananaman
20:16 03.06.2014.

Pa jos nakon prvih dana istrage su Portugalski detektivi otkrili tragove krvi I kose u Maminom gepeku ,I osumnjicili nju za ubistvo iz nehaja,ali o tome se vise ne prica ,neznam tko stoji iza ovog svega ali nesta ima u svemu tome mutnoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije