Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE POSUSTAJU

Ugašena fejs grupa 'Pravda za Filipa', ali odmah kreirana nova

Filip Zavadlav
Foto: Facebook
1/4
13.01.2020.
u 20:06

Ne mogu oni toliko grupa prijavit i blokirat koliko ih mi možemo stvorit - jedna je od objava dok drugi poručuju da je bilo potrebno 'samo 35 minuta za skoro 1000 članova'

Društvene mreže i dalje su pune komentara nakon krvoprolića u Splitu, a za Filipa Zavadlava (25), osumnjičenog za trostruko ubojstvo, osnovana je i Facebook grupa potpore 'Pravda za Filipa'. Tamo se skupilo čak 18.000 osoba koje su za njegovu obranu  angažirale poznatog odvjetnika Branka Šerića.

Tijekom dana Facebook je ipak blokirao grupu. No, ubrzo je kreirana nova, koja je u samo sat vremena okupila više od 2.900 članova.

Administratorica poručuje da od sada na dalje grupa neće biti javna.

- Ne mogu oni toliko grupa prijavit i blokirat koliko ih mi možemo stvorit - jedna je od objava dok drugi poručuju da je bilo potrebno 'samo 35 minuta za skoro 1000 članova'.

Podsjećamo, Zavadlav ranije danas nije bio sposoban dati iskaz u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu. Bio je rastrojen te navodno ima suicidalne misli. Upućen je na psihijatrijski tretman u Bolnicu za osobe lišene slobode u Zagrebu.

VIDEO Tko je Filip Zavadlav



 

Komentara 28

Avatar Cibertron
Cibertron
21:03 13.01.2020.

Trebalo bi napraviti jednu web stranicu koja bi bila van dometa facebook cenzure u kojoj bi se moglo objaviti ANONIMNO imena i prezimena dilera koji haraju ovim prostorima. Tako neka se vidi tko je na stubu srama i zašto. U Puli je isto takav problem sa dilerima za koje policija zna ali ih pušta van uz novčani mito.

DU
Deleted user
20:27 13.01.2020.

Ugasena? Ooo vidim revolt naroda.

DU
Deleted user
21:15 13.01.2020.

Žao mi je samo što njegov pametni brat to nije učinio, a svi znamo da ovaj dečko nije imao previše izbora ili pustiti da mu maltretiraju obitelj i otići ili ovo što je napravio, neka mi nitko ne kaže da je postojala treća solucija.Najveća greška kamatara i sličnih je što ti se navale na porodicu umjesto da maltretiraju odgovornu budalu. niti ja ne bi dugo trpio da mi netko dira u obitelj na taj način kad tad bi puknuo bez obzira na posljedice jer ti oni ne daju izbora a o policiji i sudstvu neću niti jedne riječi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije