Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nova Gradiška: Nakon sudara teško ozlijeđena trudnica rodila djevojčicu

trudnica
Frano Lepan/24sata
07.01.2010.
u 17:14

Nakon prometne nesreće 29-godišnja trudnica zbog teških ozljeda bila je podvrgnuta hitnom carskom rezu. Rodila je zdravu djevojčicu.

Gusti snijeg, neprilagođena brzina i trenutak nepažnje bili su dovoljni da automobil kojim su se trudna 29-godišnja Blaženka Sertić i njezin suprug vraćali s liječničkog pregleda iz Nove Gradiške u Bogićevce pored Okučana u utorak malo prije podneva sleti u kanal pored ceste.

Od siline udarca Blaženka je teško ozlijeđena, slomila je desnu pubičnu kost i poprečne nastavke kralježaka, a kako je riječ o ženi u poodmaklom stadiju trudnoće, liječnici u novogradiškoj bolnici odmah su je podvrgli carskom rezu. Operativnim zahvatom dva tjedna prije predviđenog termina poroda rođena je zdrava, 48 centimetara duga i gotovo tri kilograma teška djevojčica Petra.

- Dijete je dobro, sve je u redu, jedino majka još nije s njom. Zbog ozljeda i operativnog zahvata Blaženka je još na odjelu reanimacije, no uskoro će biti prebačena na kirurgiju - rekli su nam u rodilištu novogradiške bolnice.

Unatoč ozljedama Blaženka Sertić je u stabilnom stanju i dobro se osjeća, a protiv njezina supruga koji je upravljao automobilom PU brodsko-posavska podnijela je kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

Komentara 5

BO
bosut1
17:33 07.01.2010.

vrlo azurna policija...

CP
cuperak plavi
18:06 07.01.2010.

Kako je lepo cuti da se sve super zavrsilo i zato Petri zelim srecno detinjstvo,dug i bezbrizan zivot,mami brz oporavak a tati vise pameti za volanom.

CP
cuperak plavi
18:11 07.01.2010.

Naravno sve pohvale svima koji su brzo odreaovali a narocito ekipi lekara koja je spasila dva zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije