Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PR ČLANAK

Nova aplikacija 24sataExpress Grejtst Šitz s komičnim izjavama

aplikacija
24sataExpress
22.07.2011.
u 18:12

Sve smiješne izjave pronađite u Facebook-aplikaciji koja će slučajnim odabirom izbaciti jednu od najvećih besmislica koje smo ikad čuli

Izjava Ave Karabatić "Špiro i ja zdravo živimo. Bavimo se sportom, a često i meditiramo, on pola sata, a ja 30 minuta" prije nekoliko je mjeseci nasmijala gotovo svakoga. No, Ava nije jedina koja ima takve verbalne ispade. Naši političari gotovo nas svakodnevno uveseljavaju svojim izjavama, a često im se pridruže i estradnjaci. Svakoga tjedna, u rubrici Grejtst Šitz, 24sataExpress objavljuje najzabavnije izjave tjedna, a sada su najbolje ujedinili u novu Facebook-aplikaciju.

Aplikacija 24sataExpress Grejtst Šitz funkcionira na način da vam slučajnim odabirom izbaci jednu od najvećih besmislica koje smo ikad čuli. Tu izjavu možete objaviti na svojem zidu ili odabrati sljedeću, ako vam se ta ne sviđa. Objavite ih i više, nasmijte svoje Facebook-prijatelje, pozovite i njih da koriste aplikaciju. Čak 32 protagonista priče ilustrirao je Nik Titanik, što aplikaciji daje dodatni šarm.

Aplikacija će se redovito nadopunjavati novim ispadima, kojih će nesumnjivo biti. Neki su ljudi jednostavno nepresušan izvor materijala – sjetimo se samo one: "Welcome to Amerika and welcome to Croatia! Šta ćemo? Zastavica jedna, flag?"

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
19:02 22.07.2011.

Ovo je pisao netko tko je isao u skolu u Srbiji ili BiH. Mi smo u Hrvatskoj u skoli uvijek pisali rijeci i izraze kako se originalno pisu na doticnom jeziku. Srbi, vjerojatno radi cirilice, sve su OVAKO fonetizirali. Dakle,le, u VL, u hrvatskim novinama, trebalo bi biti THE GREATEST S*****- osim ako ovako po srpskom bas ne pise tamo odakle to citirate ...

II
INTELLECT IS A UNIQUE VALUE
19:04 22.07.2011.

a gdje je tu premijerka i članovi hdz-a?

DU
Deleted user
23:55 22.07.2011.

No dobro: Pokojni \"Feral Tribune\" je imao baš tu rubriku i to je bila jedna od najpopularnijih - ako ništa drugo, a onda za doooobro se nasmijati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije