Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAČI URAGANI I POTRESI

Nostradamusova proročanstva za 2019.: Sprema se veliki sukob, dolazi novi svjetski lider?

Nostradamus
Foto: Reuters/IPA/Pixsell
05.01.2019.
u 08:36

Prema Nostradamusovim predviđanjima, bit će povećan vjerski ekstremizam na Bliskom Istoku koji će utjecati na migraciju stanovništva i povećan broj izbjeglica prema Europi.

Nostradamus, glasoviti francuski liječnik i prorok živio je u 16. stoljeću. Njegova knjiga Proročanstva izdana je u milijune primjeraka, a neka od najpoznatijih predviđanja koja su se ostvarila su dva svjetska rata, nuklearna razaranja Hiroshime i Nagasakija, slijetanje na Mjesec, smrt princeze Diane, teroristički napad na WTC u New Yorku 2001. godine...

Za 2019. predvidio je nekoliko potresnih proročanstava. Veliki uragani i potresi pogodit će SAD, konkretno Floridu, Georgiju, Južnu Karolinu i Teksas. Ugroženi će biti milijuni ljudi, a to će biti najveća prirodna katastrofa u povijesti SAD-a.

U Europi će biti poplava nezapamćenih razmjera. Najviše štete pretrpjet će Mađarska, Italija, Češka ali i Velika Britanija, prenosi web astrolog Velimir Remić Nostradamusova predviđanja.

Video - Nostradamusova proročanstva za 2019.

 

SAD i europske zemlje suočavat će se s teškoćama oko migranata, ali i povećanim brojem terorističkih napada. Prema Nostradamusovim predviđanjima, bit će povećan vjerski ekstremizam na Bliskom Istoku koji će utjecati na migraciju stanovništva i povećan broj izbjeglica prema Europi. 

Kina će postati novi svjetski lider. Globalno zagrijavanje će također izazvati mnoge oružane sukobe.

Treći svjetski rat će uključivati dvije velike supersile i trajat će 27 godina. Vjeruje se da će treći svjetski rat početi nakon smrti posljednjeg pape (onog koji će doći nakon smrti pape Benedikta 16). Prema Nostradamusovim spisima, dan sunčevog pomračenja 23. srpnja 2019. godine može označavati početak katastrofe za Katoličku crkvu, ali i druge kršćanske crkve. Ubojstvo poglavara rimokatoličke crkve dovelo bi do kaosa širom svijeta, a ovaj događaj će se dogoditi u vremenu koje je pred nama, predviđa Nostradamus.

>>VIDEO Tukao djeojku pa dobio batine od bivšeg MMA borca

Komentara 34

IV
ivica.vranjic
10:23 05.01.2019.

Treći svjetski rat može trajati 27 minuta...najduže!

JO
jocoudriga
10:47 05.01.2019.

Kao i uvijek sve pogodi u sitnicu...još samo da je rekao da će kiše padati i vjetrovi puhati.

DU
Deleted user
13:17 05.01.2019.

nevjerojatno da ovaj portal kontinuirano podgrijava sjećanja na tog hohštaplera koji je - šatro - predviđao budućnost, a nije mogao (naravno da nije!) predvidjeti da se približava epidemija kuge, tamo gdje su mu živjeli žena i dvoje djece, pa da ih eventualno na vrijeme skloni na sigurno... pa su ovi odapeli od kuge. I, zanimljivo, uvijek se kaže "vidiš kako je on to predvidio", kad se je to nešto VEĆ DESILO, jer je pisao tako dvo- i tro-smisleno, da svatko može tumačiti kako želi!!! Ma okanite se tih gluparija, molim vas!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije