Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra u Večernjem

Kome šteti srednji prst – Škori ili HDZ-u?

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Privatne fotografije
19.06.2020.
u 20:00

Iako bi se na prvu moglo pomisliti da ova kampanja šteti isključivo Miroslavu Škori, u bivšoj stranci Kolinde Grabar-Kitarović nisu bili nimalo sretni zbog njezina angažmana u ovoj akciji protiv Škore.

Izjava Miroslava Škore da bi se žena koja je začela nakon silovanja trebala dogovoriti s obitelji o pobačaju izazvala je lavinu reakcija. Osječka dogradonačelnica Žana Gamoš Škori je putem Facebooka pokazala srednji prst, što su slijedile i neke druge poznate žene, a u četvrtak navečer priključila im se i bivša predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović, uz poruku da je “prošlo vrijeme kada je žena čekala što će baja reći”.

Iako bi se na prvu moglo pomisliti da ova kampanja šteti isključivo Miroslavu Škori, u bivšoj stranci Kolinde Grabar-Kitarović nisu bili nimalo sretni zbog njezina angažmana u ovoj akciji protiv Škore. Problem je, naime, što ovakav njezin potez minira ključnu tezu kojom se HDZ u kampanji brani od prelaska svojih desnih birača Miroslavu Škori, a ona glasi – Škoro je kriv što je na Pantovčak zasjeo Zoran Milanović.

– Kolinda nam ovime ruši kampanju jer se sada jasno vidi da je za Milanovićevu pobjedu na predsjedničkim izborima krivo njezino ponašanje i činjenica da nikada ne znate što od nje možete očekivati – kazao nam je jedan visokopozicionirani HDZ-ovac. 

>>Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju

Ne propustite i druge teme:

>>Butković: Zatražili smo od EU 100 milijuna eura za pomoć prometnom sektoru     

>>Nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru bit će obvezno     

>>Michael Martens: Ivo Andrić bio je podvojena osoba i genij s dosta sreće     

>>Serija o Jovanki Broz snimat će se i u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 5

KK
Kika- Kuja- Štrumfeta
06:28 20.06.2020.

Prva pamerna od ove u zadnjih 5, 6 godina.

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
02:13 20.06.2020.

“...Žene rađaju, a muškarci im osiguravaju podršku. Ako vam se ne sviđa način na koji smo stvoreni, obratite se Bogu s tim problemom...”

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
22:54 19.06.2020.

Evo ga. Dokaz da je bolji izbor bio komunjara nego munjara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije