Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAO GA ISLAMIST

Norvežanin spalio Kur’an

Kuran
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
24.11.2019.
u 21:39

Mladić koji je napao piromana slavi se u Pakistanu kao heroj

Jedan je Norvežanin na protuislamskom okupljanju u gradu Kristiansandu zapalio Kur’an, svetu knjigu islama. Zbog toga, njega je napao mladi pripadnik te religije, a sve je snimljeno i objavljeno.

Kako javljaju svjetske agencije, to je izazvalo reakciju pakistanske diplomacije. U Islamabadu je na razgovor pozvan norveški ambasador u toj zemlji koja ističe kako je taj postupak povrijedio osjećaje 1,3 milijarde Muslimana u svijetu.

Mladić koji je napao piromana slavi se u Pakistanu kao heroj.      

Ključne riječi

Komentara 21

ĐU
Đubar
21:59 24.11.2019.

Spališ knjigu i svi su sjebani, a oni pobiju, siluju, razore... ma sve je krasno, pustite ih oni su "drukčiji". Ma dajte.

Avatar Matteo1212
Matteo1212
22:18 24.11.2019.

Bravo za Norvežanina, tu agresivnu sektu, sve njihove tiskovine te svu njihovu prljavu propagandu treba zabraniti ne samo u Evropi nego i u ostalim civiliziranim djelovima planete-pod krinkom slobode vjeroispovijesti i slobode govora, nesmetano šire nešto daleko gore od fašizma i komunizma-nešto što se poput zloćudne tvorevine širi diljem planeta i prijeti da nas sve vrati u vrijeme kad je tzv. prorok sa svojom razbojničkom bandom, ognjem i mačem ˝širio vjeru˝diljem Bliskog istoka te velikih djelova Azije i Afrike; srećom nekada su Evropom vladali pravi vladari a ne NWO pudlice kao danas pa je prodor ovih ograničen samo na Balkan-dan danas najzaostaliji i najprimitivniji dio Evrope-tko zna zašto😀😀😀

PA
pax5
23:17 24.11.2019.

Kaj su se norvežani osvjestili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije