Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srećkovići

Norveška obitelj u šest godina tri puta osvojila jackpot na lutriji

euromillions lutrija
AFP/PIXSELL
26.09.2012.
u 08:19

Tord Oksnes (19) prošli je tjedan osvojio 12 milijuna norveških kruna (oko 1,6 milijuna eura), a prije njega sretni dobitnici bili su sestra Hege i otac Leif

Treći put u posljednjih šest godina norveška obitelj Oksnes dobila je na nacionalnoj lutriji i sada su ukupno osvojili oko tri milijuna eura, piše BBC.

Prošli tjedan 19-godišnji Tord postao je posljednji član obitelji Oksnes koji je osvojio jackpot. Prije njega, dobitnici su bili sestra Hege Jeanette i otac Leif.

Tord je osvojio najviše novca – 12 milijuna norveških kruna (oko 1,6 milijuna eura), dok je njegova sestra osvojila 8,2 milijuna kruna, a otac 4,1 milijun.

Sretni brojevi izvučeni su svaki put kada je sestra Hege bila trudna ili je baš rodila, a dva izvlačenja dogodila su se nekoliko sati nakon njezina porođaja. Hege kaže da joj ostala njezina braća koja još nisu dobila na lutriji stalno govore neka ima još najmanje desetero djece.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
08:55 26.09.2012.

ehehhehehheh i Lutrijasemoze manipulirati,,..

OB
-obrisani-
09:01 26.09.2012.

Nismo ni mi u Hrvatskoj loši! Za 9 godina osvojili smo tri zgoditnjaka: Sanadera, Kosorovu i Milanovića. Razlika je samo u činjenici što Norvežani pucaju od sreće, a mi od takve sreće pucamo po šavovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije