Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obećavaju čist zrak i prirodu

Normandija vrbuje nove stanovnike

normandija
Foto: Screenshot Deutsche Welle
29.09.2015.
u 12:45

Europljani danas radije žive u prenapučenim gradovima nego u idiličnim selima

Život u velikim gradovima je skup, stresan i često nezdrav. Stanarine su puno više nego u provinciji, zrak je onečišćen, ceste zakrčene automobilima. Unatoč svemu tome, međutim, Europljani danas radije žive u prenapučenim gradovima nego u idiličnim selima. To za posljedicu ima manjak stambenog prostora u brojnim gradovima i izumiranje sela. Problem je to s kojim su suočene brojne zemlje Staroga kontinenta.

Drukčije nije ni u Francuskoj. Takav razvoj događaja je natjerao stanovnike jednog mjestašca u Normandiji na kreativnost. Oni novim stanovnicima ne obećavaju samo čist zrak i lijepu prirodu. Ali dobra ideja je jedno, a praksa ipak nešto sasvim drugo.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Baroudeur
Baroudeur
18:21 29.09.2015.

Sve je to ljepo i idealno ali to selo je jedna rupa!

BA
bandido
21:44 29.09.2015.

pa eto im islamskog svijeta koji se krece prema europi, nek ih sve ugoste I zbrinu pa ce sagradit veliku djamiju I svi biti sretni na cistom zraku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije