Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlaz zbog Mesića

Norac se naljutio na Olujića i otkazao mu punomoć

mirko norac
Arhiva VL
Autori: it, vm/VLM
14.11.2009.
u 00:17

Norac i odvjetnik razišli su se nakon što je predsjednik Stjepan Mesić najavio da bi još za mandata mogao pomilovati Norca.

– Mirko Norac i ja smo raskinuli mandat mojega zastupanja. Sada je jedino bitno kakav će biti ishod žalbe o kojoj treba odlučiti Vrhovni sud. Njegov interes sada je najvažniji – kratko je za Večernji list komentirao odvjetnik Željko Olujić potvrdivši da mu je Norac otkazao punomoć.

Olujić je nastojao novu situaciju prikazati kao uobičajen razlaz nakon što je za Norca podnio Vrhovnome sudu žalbu na presudu kojom je Norac za ratni zločin u Medačkome džepu osuđen na sedam godina zatvora.

Norac i odvjetnik razišli su se nakon što je predsjednik Stjepan Mesić najavio da bi još za mandata mogao pomilovati Norca koji se tijekom izdržavanja kazne uspio oženiti i dobiti dijete.

O toj ponudi javno je progovorio Olujić koji se u Norčevo ime zahvalio Mesiću poručivši tako da Norac od predsjednika države ne želi pogodnosti. Istodobno, iz izvora bliskih Norcu doznaje se da je on ljutit na Olujića jer se igra njegovom sudbinom promovirajući samog sebe i svadeći Norca i Mesića.

Ključne riječi

Komentara 12

OK
Omladinac koji to nije
14:16 15.11.2009.

14.11.2009. u 03:06h Cetina je napisao/la: Dragi generale,sada budi pametan i trazi pomilovanje zbog svoje obitelji ,zbog svoga djeteta.Tvoje herojstvo u ratu ti nitko nece oduzeti i vjerujem da bi i ovog puta svaki posteni hrvat bio uz tebe u toj odluci i sa pljeskom to pozdravili.Nepravedno si osuden i upravo zbog toga tvoje je mjesto biti na slobodi.

OK
Omladinac koji to nije
14:19 15.11.2009.

Tekst 15.11.2009. u 14:16h DOPUNA :

OB
-obrisani-
13:19 14.11.2009.

kamocemo očito ne znaš puno stvari o Norcu. Norac i ja, naravno s ostalima smo ratovali u Gospiću, a i okolo. Norac je mlađi od mene i nije kriv za što se tereti, a žrtveno je janje po zapovjednoj odgovornosti, a Ademi je oslobođen po političkoj osnovi pošto se Kosovo odvajalo od matične Srbije tako da znaš. Skoro sve za što se tereti Norac se može pripisati Ademiju bez pardona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije