Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže dom

Nora, Lara i Oscar u Liču čekaju svoje nove vlasnike

Nora, Lara, Oscar, Lič (1)
Foto: Iz albuma volontera
1/6
09.10.2012.
u 23:53

Informacije o psima i njihovu udomljenju možete dobiti od djelatnice skloništa, a u odluci o udomljenju pomoći će vam i volonteri

Za one koji ih ne poznaju, Nora, Lara i Oscar samo su troje u nizu ostavljenih i odbačenih životinja s privremenim mjestom boravka u Skloništu za napuštene životinje u Liču. A za sve koji su imali priliku upoznati ih i družiti se s njima, oni su psi koji predugo, već mjesecima čekaju svoje nove vlasnike.

Vezani za čovjeka

Psi koji čeznu za ljudskim dodirom i društvom s nestpljenjem iščekuju dolazak volontera koji ih šeću, maze i igraju se s njima. I koji za ove pse imaju samo riječi hvale.

Crna Nora puna je enrgije, a vrlo brzo usvaja sve što se od nje traži, Dokazala je to i nedavno, kad je sklonište posjetio voditelja škole za obuku pasa. Nora ga je toliko oduševila da je odlučio besplatno je naučiti osnovama ponašanja i poslušnosti. Poželite li je udomiti, s njom odmah možete krenuti i u školu.

Kujica Lara poglede privlači zanimljivim šarenim krznom, a svakome tko ju malo pomazi poklonit će svu svoju pažnju. Mini njemački ovčar Oscar, kako ga volonteri od milja zovu. zaigran je i veseo, no i vrlo poslušan. I kad se udalji, vratit će se već na prvi poziv.

Čekaju poziv

Informacije o psima i njihovu udomljenju možete dobiti od djelatnice skloništa gospođe Tamare, a javlja se na mobitel 091/2148855. U odluci oko udomljenja pomoći će vam I volonteri koji najviše poznaju pse. Reći će vam sve što vas zanima, a nazvati ih možete na 091/5611814.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije