Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od igre
Povratak na članak

Nogometni sudac mjesečno zaradi 2000 kuna. Ne mora platiti porez!

- Koji su to motivi za jednog 17-godišnjaka da ide u nogometne suce ako nije novac - pita trener NK Sabarije Krešimir Hegedušić.

Komentari 4

VI
vidovit
05:18 16.10.2010.

Bravo Hrvoje piši ti o sportu a nas Podravkaše ostavi na miru ili dok pišeš nešto o Podravki sve informacije koje dobivaš provijeri s više izvora.

VL
G1
gost 1
11:42 16.10.2010.

Gospodin Krešo Hegedudušić i gospoda iz Sabarije su trošili desetke tisuća kuna na Dodika i igrače i sad nemaju za organizirati utatakmicu. Dotičnom sportskom djelatniku je sad kriva sudačka organizacija ??????

VL
JA
jabulani
17:39 18.10.2010.

2gost1: Čini se da je gospodin Hegedušić samo jedini koji je smogao hrabrosti reći nešto otvoreno i javno. Nadalje, nije problem u novcima, kad bi bili zarađeni poštenim suđenjem i pristupom, kao i uvažavanjem svakog sudionika utakmice. Nažalost, sve više smo svjedoci planiranja i određivanja pobjednika utakmica i prvaka natjecanja, već i prije nego je utakmica počela. Svaka čast izuzecima jer i takvih, treba reći, ima. No većinom su suci bahati, ne poznaju dovoljno pravila nogometa i suđenja, da ne velim da sami isprovociraju igrače koji se onda, nemoćni, tuku međusobno. Treba istaknuti da je dan nakon objave ovog teksta, jedan od autora, inače dugogodišnji nogometaš, isključen direktnim crvenim kartonom iz utakmice, dok je bio na klupi. Kraj njega je sjedilo još pet suigrača. Nikakvog vrijeđanja nije bilo. Slučajno?

VL
RA
radnica
13:02 24.11.2010.

Koje su ovo besmislice! Zašto ne bi morali na taj prihod platiti porez? To je jednostavno netočno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.