Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika šteta

Noćni požar u Splitu: izgorjela tri kamiona

Vatrogasci
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
03.04.2018.
u 08:12

U Javnoj vatrogasnoj postrojbi (JVP) Grada Splita se doznaje kako se radi o dva kamiona tegljača i kamiona dizalice na kojima je požare ugašen vodom

Jedno je teretno vozilo u potpunosti izgorjelo, a druga dva djelomično u požaru koji je u prvim satima utorka buknuo kod splitskog terminala TTTS-a, doznaje se jutros u splitskoj policiji.

Prema prvim službenim informacijama, vatrogasci su u 2.33 sata dobili dojavu o požaru na skretanju za TTTS. Gorjela su tri teretna automobila namijenjena za vučnu službu. Policija tvrdi kako je jedno teretno vozilo izgorjelo u potpunosti, a ostala dva djelomično izgorjela. U Javnoj vatrogasnoj postrojbi (JVP) Grada Splita se doznaje kako se radi o dva kamiona tegljača i kamiona dizalice na kojima je požare ugašen vodom.

Na mjestu događaja je policija koja obavlja očevid nakon kojeg bi se trebao doznati uzrok požara. Neslužbeno se doznaje kako će materijalna šteta biti velika.

Komentara 1

PR
propalismoFranjoskroz
09:45 03.04.2018.

Tenis i dalje popularan u Splitu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije