Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VANZEMALJCI ILI NEŠTO DRUGO?

VIDEO Svaki put se naježi kada pogleda ovu snimku: 'Nisam mogao vjerovati vlastitim očima'

10.01.2020.
u 17:13

Benefield je snimio neobjašnjiv događaj u Cathedral Cityju 23. srpnja 2018. godine, međutim snimka se tek sada pojavila na internetu

Noćni stražar Douglas Benefield (48) tvrdi da je vidio NLO, a kao dokaz njegove tvrdnje je snimka kamere na zgradi koju je čuvao Benefield. Snimka prikazuje čudnovato zeleno svjetlo koje se izdiže u nebo, a radi se o svijetlećem, neodređenom objektu koji se lagano uzdiže prije nego što je zastao i odjurio u nepoznatom smjeru. 

- Sjedio sam tamo i sve je odjednom postalo čudno. Ne mogu to objasniti. Onda krajičkom oka vidio sam nešto na monitoru, pa sam premotao snimku unatrag i nisam mogao vjerovati vlastitim očima. Nisam mogao prestati gledati. - kazao je noćni čuvar. 

Benefield je snimio neobjašnjiv događaj u Cathedral Cityju 23. srpnja 2018. godine, međutim snimka se tek sada pojavila na internetu jer je 48-godišnjak odlučio podijeliti s javnošću. 

Video: Kamera snimila neobičnu 'letjelicu'

- Ne mogu objasniti što se događa na tom videu, ali je ekstremno čudno. Gledao sam je toliko puta i svaki put se naježim - kazao je 48-godišnjak, piše Daily Mail. 

Ključne riječi

Komentara 1

DE
deda1234
19:17 10.01.2020.

Au fatamorgana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije