Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trešnjevka

Noćna potjera u Zagrebu: Policija traga za muškarcem

policija promet očevid
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
17.07.2020.
u 01:10

Više informacija trebalo bi biti poznato u petak ujutro.

Policija je u četvrtak kasno navečer u Zagrebu bila u potrazi za muškarcem.

Neslužbeno se doznaje kako se za spomenutim muškarcem tragalo oko parka Stara Trešnjevka gdje su viđena brojna policijska vozila. Pojavila se i neslužbena informacija da je muškarac naoružan pištoljem i nožem te da su neki prolaznici kazali kako je policija udaljavala ljude s tog područja. Navodno je i nekoliko vozila s rotirajućim svjetlima projurilo u smjeru Vukovarske ulice.

Iz policije nam je tek potvrđeno kako se traga za muškarcem, no ne i da je riječ o naoružanoj osobi. Više informacija trebalo bi biti poznato u petak ujutro.

Komentara 2

Avatar DaliborPetak
DaliborPetak
02:45 17.07.2020.

hahaha nebu me tak lako ćapili

HO
homophob
03:42 17.07.2020.

"... tragaju za muskarcem!" U Hrvatskoj toga izgleda vise nema kada razbojnici drzavom vladaju a uskopljenici bespomocno gledaju. Gdje su muskarci iz 1990 - 95? Poginuli ili se sami ubili u ocaju sto im razbojnici i svindleri oteli domovinu. Amen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije