Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED DANA
Povratak na članak

Drama kod Rijeke: Dječak (5) odšetao iz vrtića, tete nisu primijetile nestanak

Oca dječaka, Josipa Kasera, najviše ljuti vremenski period koji je prošao

Komentari 10

CV
CVILIDRETA
09:54 27.09.2017.

Nažalost u Zagrebu ima 27do 30 dijece u jednoj grupi ,tetama se poklapaju grupe samo za vrijeme rucka.Svaki dan neki roditelj izgubi djeteta ,a u pitanju je jedno dijete .Petnom dosta ,ovaj samo hoće lovu i medijsku pažnju.

VL
ZA
zadar1
10:35 27.09.2017.

treba samo sva vrata zakljucavati i to je to....

VL
AR
Armagedon
11:05 27.09.2017.

Sve se živom čovjeku dogodi , nije ni prvi ni zadnji puta.... treba paziti kod zaključavanja vrata..... žena je dobila opomenu pred otkaz ..... a sada otac hoće lovu .... super , možda bi i glavu te žene na pladnju,, ... pa će vrtić imati novaca za platiti osoblje i ostalo kada bude morao plaćati odštete..... da mi je znati gdje će upisati dijete iduće godine: Da je njegova žena radila u vrtiću i da se njoj dogodilo...... baš bi me zanimalo što bi govorio

VL
KO
korisnik70
09:19 27.09.2017.

Kod nas u vrtićima dolazi 20-tak djece na jednu tetu. Teško je imati svakoga na oku. Tako da po meni ovo nije samo pogreška odgajateljice već više samog sustava.

VL
ME
meri622
11:29 27.09.2017.

Ima puno djece na 1 tetu, to je poznato. Ali ima i sistem (barem u vrtiću gdje moji idu) kad je najveća potreba bude ih i po tri tete, mijenjaju se, i rade po 6 sati na dan, ne 8 jer je dosta zahtjevan posao. Ali i vrata trebaju biti zaključana. U vrtiću gdje moji idu dijete se može dovesti do 8:30 i tad se vrata zaključavaju, otključaju u 15:00 kada se počne dolaziti po njih (imaju 2 ulazna vrata, budu zaključana i jedna i druga). Ako je neka vandredna situacija, nazovu se tete i dogovori se s njima. Nitko ne može van, ali ni unutra i na početku vrtićke god ostave se podatci tko sve može doći po dijete. Kada idu van idu u ograđeno dvorište (gdje je ograda visoka) i ne može se dogoditi da dijete ode.

VL
DU
Deleted user
13:28 27.09.2017.

da je pravo djete kupilo bi kruh usput i poplaćalo račune

VL
ZZ
zzz
10:07 27.09.2017.

Dragi tata, da ste bolje odgojili svoga sina, on bi znao da to ne smije napraviti (nije novorođenče, već ima 5 godina da ipak shvati neke stvari). Tako da je velik dio krivice i na roditeljima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.