Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ odvjetnika

Nobilo: Ubojica nije Boljkovac nego "drug Mićo"

nobilo
Goran Jakuš/Pixsell
30.11.2011.
u 22:33

Odvjetnik Josipa Boljkovca kaže kako je proveo svoju istragu kojom je otkrio kako je ubojica "drug Mićo"

Anto Nobilo, odvjetnik Josipa Boljkovca, tvrdi kako nije njegov klijent ubojica nego je to "drug Mićo", prenosi HTV. Nobilo kaže kako je proveo svoju istragu koristeći dokumente koji su dostupnu svim građanima pa i policiji.

Podsjetimo, Ustavni sud ukinuo je pritvor Josipu Boljkovcu i poništio rješenje o otvaranju istrage za ratni zločin iz 1945. godine zbog primjene pogrešnog zakona.

Komentara 91

J6
jura 63
12:09 01.12.2011.

Žalosno je to što če DORH p opušiti priću o Drugu Mići

BE
beneronaldo
23:33 30.11.2011.

tko je taj drug Mićo, da nije nadimak Boljkovca

OB
-obrisani-
09:02 01.12.2011.

Drugovi miće i fiće, po zapovedima svojih šefova ozne i udbe, kao i ovaj gore .....fac poubijali stotine tisuća ljudi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije