Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Agrokor – sjednica optužnog vijeća
Povratak na članak

Nobilo: Stvar je očito vrlo ozbiljna kada su nas pozvali u bivše središte Centralnog komiteta Hrvatske

Ivica Todorić jutros je došao na sjednicu Optužnog vijeća, no prije početka nije davao nikakve izjave

Komentari 5

DU
Deleted user
09:35 29.01.2021.

Mora biti da mu je srce zaigralo dok je ulazio u zgradu. Ipak su uspomene iz mladosti nešto što nas prati cijeli život.

VL
GO
goli.otok_forever
09:41 29.01.2021.

1,2 milijarde kuna? Hahahahaa pa to je sitniš za Milana Bandića.

VL
CL
cleanmaster
10:03 31.01.2021.

koliko ih ima u tu aferu upletenih mogli ste iznajmit dom sportova....

VL
KO
konfederacija
10:17 29.01.2021.

zna todorić zašto je makao u london da je ostao ovdje nikad nebi izašao iz bajbuka ovako zna cijeli svijet i sad šuti i čeka presudu hoće li mu presudit ili vratit imovinu

VL
DU
Deleted user
09:50 29.01.2021.

Agrokor i Todorić jedni su uz podršku vlada uništitelja poljoprivrede u Hrvatskoj.To se vidi na siromaštvu Slavonije ,Banovine,Like i Korduna te u manjoj mjeri Podravine,Zagorja i Međimurja.Hercegovci na čelu Agrokora Todorić,Dukata Rajić te lošom privatizacijom u ranije vrijeme sa Kutlomm desetkovali su Hrvatsku poljoprivredu.Normalno uz blagoslov politke.Zato danas pijemo mlijeko iz BiH,Srbije pa do Ukrajine,jedemo jabuke iz Poljske i srbije i to novu sortu koja gnjili od iznutra prema van te nove sorte voća koje traju i po nekoliko mjeseci a tvrde su kao da su jučer ubrane .Sve je to kumovalo raspadu i minimalizaciji Hrvatske poljoprivrede.Treba ih tužiti za dovođenje Hrvatske u zavisnosti o stranoj proizvodnji.Jer ako nam uskrate Hranu a Hrvatska nema svoju proizvodnju nastaje glad.Primjer je ova pandemija korone gdje vlade pojedinih zemalja odlučuju o isporuci hrane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.