Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKAZ KLIMATSKIH PROMJENA

Nju nije očekivala u prosincu: Na najvišem vrhu na Pelješcu susrela se s crvenkrpicom

Brdo sv. Ilija
Foto: commons.wikimedia.org
17.12.2019.
u 12:42

"Eto, srećom se klima nije promjenila i globalno zagrijavanje je urota male Grete from Sweden"

Klimatske promjene jedna su od vrućih tema svjetskih razmjera. I dok jedni upozoravaju da je pet do dvanaest da se nešto poduzme, drugi tvrde da je sve to skupa preuveličano ili pak potpuna izmišljotina. Za to vrijeme priroda sve češće i sama pokazuje, ili možda bolje rečeno dokazuje, da se nešto ipak mijenja. U svijetu se se tako bore s razornim uraganima, no i na našim prostorima svjedočimo sve češće neobičnim pojavama. Jednu takvu neobičnu pojavu zabilježila je na Pelješcu Barbara Šestanović.

Ona se šetajući južnim padinama sv. Ilije na Pelješcu susrela sa zmijom. Fotografiju zmije u prosincu objavila je Facebook stranica "Pelješac hiking".

- Dakle, datum je 15. prosinca (godina je 2019.), ura je koja minuta manje od 11 i po'. Pozicija su južne padine sv. Ilije na Pelješcu. Autorica fotke je Barbara Šestanović koja je još uvijek snima u ovom trenutku. Eto, srećom, klima se nije promjenila i globalno zagrijavanje je urota male Grete from Sweden. Zmija je, da ne bi bilo zablude. Nije ni crna mamba, ni poskok, ni anakonda nego potpuno bezopasna crvenkrpica (ne Crvenkapica) - stoji u objavi.

FOTO Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

Brdo sv. Ilija
1/29
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
13:47 17.12.2019.

i gdje je slika?

Avatar Radagast
Radagast
14:10 17.12.2019.

Pa naravno da se klima mijenja, no pitanje je koliko mi na nju utječemo. Pa još prije 10.000 godina je negdje do Graza u Austriji bio vječni led. Što kaže Greta na to? Inače za svjetsku vladu je potreban svjetski problem, u tom grmu leži zec ovih doslovno ekofašista koji su otvoreno počeli pozivati na deficit demokratskog odlučivanja. Novi svjetski poredak se valja iza brda, ništa drugo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije