Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOVLJENA NA GRANICI
Povratak na članak

Njemica dragovoljno predala više različitih droga hrvatskoj policiji

Tijekom pregleda vozila njemačka državljanka predala je policijskim službenicima 1,9 grama hašiša, 2,5 grama amfitemanina, 6 komada tableta ecstasya i 0,6 grama praškaste materije ecstasya.

Komentari 1

DU
Deleted user
23:25 06.08.2019.

Pustili su je u HR s prekršajnom kaznom, a onog s MS navlačili po sudu, a neke i za manje nego ova, da ne spominjem onu koja je imala samo majicu kupljenu na kojoj je bio naslikan list trave. Nee usudimo se na FB objaviti smiješnu karikaturu gdje babe kuhaju čaj od te biljke, jer postoji mogućnost da ti pokuca policija na vrata, ovu ako je istina što pišu samo prekršajno kaznili i pustili u HR? Nebrem vjerovat. jedni zakoni za strance, drugi za nas, tako je i u prometu barem do sada bilo, ono za što su nama išli bodovi, visoke kazne ili oduzimanje vozačke, stranci bi prolazili s max. 3000,00 kn. Baš me zanima kako će biti sad?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.