Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘alternativne mjere solidarnosti’
Povratak na članak

Njemačka više ne inzistira na kvotama

Dokument je napisan kao jedan od ustupaka koji bi omogućio da se rasprava o reformi tzv. dublinskih propisa o azilu pomakne s mrtve točke i da se, nakon dvije i pol godine, dođe do odluke koja je prihvatljiva svima

Komentari 2

MO
morejeslano
13:53 11.12.2018.

Diktatorskoj EU i Merkel nije uspjelo na silu progurati kvote pa su smislili novu taktiku. Sredstva za ekonomske projekte nerazvijenim članicama biti će drastično smanjena ali će zato biti dostupna sredstva za migracije. Drugim riječima oni koji uzmu migrante dobiju lovu a ako ne ostanu praznih rukava. Na to Hrvatska nikada ne smije pristati. Treba izaći na ulice i pokazati zube, baš kao i Francuzi.

VL
AA
aabbcc
15:33 11.12.2018.

Migranata ima dovoljno i svaka drzava prema vlastitim potrebama moze uzeti broj legalnih migranata a ilegalne vracati odakle su i dosli da se uce reda i podnesu zahtjev tamo gdje zele zivjeti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.