Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ

Njemačka policija zaustavila 'putnika kroz vrijeme': Nisu se mogli načuditi tablicama i dokumentima

Corona entry checks by the Federal Police
Guido Kirchner/DPA
21.05.2022.
u 08:47

Njemačka policija zaustavila ga je na autocesti zbog registarskih oznaka bivše Njemačke Demokratske Republike (DDR), države koja ne postoji više od tri desetljeća. Tada je muškarac na zahtjev da se identificira izvukao putovnicu s grbom DDR-a.

DDR je ugašen ponovnim ujedinjenjem dviju Njemačke nedugo nakon pada Berlinskog zida, a niti jedan osobni dokument iz tog doba odavno nije valjan, javlja dpa. Muškarac je konačno pokazao valjani dokument, vozačku dozvolu patroli na parkiralištu u blizini Chemnitza, u istočnoj Njemačkoj, prenosi Felix Magazin.

Sada će na sudu morati objašnjavati zašto je vozio neregistrirani i neosigurani automobil i vjerojatno će odgovarati za zlouporabu registarskih oznaka.

Policija mu je u međuvremenu oduzela DDR registarske oznake i putovnicu, a auto je vučna služba vratila kući.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar jocker-3
jocker-3
11:48 21.05.2022.

Čovjek ima "sinkopu"i gotovo...

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:55 21.05.2022.

Njemu su tek sada rekli da je srušen berlinski zid.

KU
kuramela
12:37 21.05.2022.

Kod na ima cijelih stranaka koje su putnici kroz vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije