Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU NIŠTA PRIMJETILI

Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u stražnje sjedalo

Coronavirus - Traffic control Neustrelitz
JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL
22.10.2020.
u 18:05

Vozili su se čak 50 kilometara, a da nisu primijetili da u vozilu nema njihove supruge i majke

Gdje vam je supruga, upitala je njemačka policija vozača kamioneta koji se u automobilu nalazio sa svojim sinom. Njih je policija zaustavila u srijedu ujutro na autocesti A7 u Donjoj Saskoj.

- Spava na stražnjem sjedalu - odgovorili su otac i sin. Policija je tada zatražila da ponovno pogledaju, a kada se dvojac osvrnuo uslijedili su zbunjeni pogledi, jer žene nije bilo.

Vozili su se čak 50 kilometara, a da nisu primijetili da u vozilu nema njihove supruge i majke. Prema policijskom priopćenju, Norvežanin, njegova supruga i njihov sin su se vraćali s odmora u Španjolskoj. Stali su na odmorištu Hedemünden. Žena je otišla na toalet, kad se vratila “njezinih muškaraca” nije bilo, javlja Fenix.de.

Carinik koji se slučajno zatekao na odmorištu je shvatio što se događa i odmah zvao policiju koja je započela potragu. Pick-up pun kofera, zaustavili su oko 50 kilometara sjevernije od mjesta gdje su ostavili ženu. Kada su shvatili što se događa, izgledali su zbunjeno, navodi u priopćenju policija.

U Mengershausenu u okrugu Göttingen, otac i sin su opet “primili” suprugu i majku natrag u vozilo. Obitelj se zahvalila ”prijateljskoj njemačkoj policiji”, koja je tako brzo riješila problem, a iz policije su se i našalili na račun cijele priče. 

- Nažalost, nije poznato je li žena morala natrag na stražnje sjedalo ili je ovaj put za sigurnost sjela na suvozačevo mjesto i tamo ostala do kraja putovanja do Norveške - napisali su.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Warded
Warded
19:19 22.10.2020.

Šteta što nisu "s ovih prostora" pa da se raspišemo o patrijarhatu, konzervativizmu, tihim i potlačenim ženama i slično...

MA
marko2001
23:12 22.10.2020.

Svaka čast policiji, uzor.

PR
Pravednik69
23:39 22.10.2020.

Novinarenje na visini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije