Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preispituju Angelu Merkel

Njemačka podijeljena oko izbjeglica

izbjeglice
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
22.01.2016.
u 09:40

Njemačka je podijeljena oko kancelarkine politike prema izbjeglicama.

Dugo vremena je Angela Merkel bila neprikosnovena šefica, i na čelu svoje stranke CDU (Kršćansko-demokratska unija) i za većinu Nijemaca.

A onda je odlučila otvoriti njemačke granice za izbjeglice i to je postala tema koja će odlučiti i o njezinoj sudbini.

Njemačka je podijeljena oko kancelarkine politike prema izbjeglicama. Po aktualnim istraživanjima, većina građana se protivi kursu šefice vlade i sumnja da će Njemačka uspjeti u prihvatu i skrbi oko došljaka. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Austrijska odluka o izbjeglicama je 'poziv na buđenje' Bruxellesu

Komentara 25

Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:44 22.01.2016.

pa nije joj pala popularnost bezveze.svabe se osjecaju stanovnicima drugog reda kao i hrvati u hrvatskoj,francuzi u francuskoj,svedani u svetskoj itd. kriva je politika potopila europu

Avatar superhik74
superhik74
15:18 22.01.2016.

Njemacka je podjeljena na one kojima je ispran mozak I one kod kojih je ispiranje mozga bilo neuspjesno jer imaju zdrav razum pa su shvatili da ih je baba Angela nasamrila I unistila slijepo slusajuci naredjenja svojih sefova iz Londona I Washingtona. Slicne "podjele" imamo I u drugim drzavama ukljucujuci Hrvatsku.

SO
sonya
19:46 22.01.2016.

babetina je luda sto posto!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije