Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVJERENIK MARTENS:

'Njemačka ne razmatra mogućnost monitoringa nakon ulaska u EU'

zastava (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
20.03.2013.
u 13:47

Nijedno tijelo njemačke vlade ili parlamenta zasigurno ne razmatra tu mogućnost, rekao je Martens

Njemačka ne razmatra mogućnost monitoringa nad Hrvatskom nakon ulaska u EU, rekao je povjerenik njemačkog Saveznog vijeća za proširenje EU Jürgen Martens u radnom posjetu Saboru s kolegom Frankom Henkelom.

Na upit člana Odbora za pravosuđe Peđe Grbina, Martens je odgovorio da je tek jedan parlamentarni zastupnik izrazio stav o potrebi monitoringa, no da nijedno tijelo njemačke vlade ili parlamenta zasigurno ne razmatra tu mogućnost monitoringa.

– Poučeni lošim iskustvima iz prošlosti proširenja Unije, od Hrvatske se tražilo da sve uvjete ispuni prije pristupanja – zaključio je Martens.

>> Monitoring nakon ulaska je ideja, ali ratifikacija počinje

Komentara 4

Avatar EUJ-
EUJ-
16:16 20.03.2013.

Njemačka ne razmatra mogućnost monitoringa nakon ulaska u EU nego razmišlja mogučnost da na zapadni balkan stavi svog čovjeka kao šefa da tera i ganja balkanske i gleda ispod prstiju.

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
14:38 20.03.2013.

Al će se lapat.

DO
downunder
14:42 20.03.2013.

Znači pustit ćete udbaša Perkovića i ostale da se izvuku. Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije