Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALTERNATIVNA RJEŠENJA
Povratak na članak

Njemačka nagovijestila kompromis, Francuska protiv novog sporazuma o Brexitu

Boris Johnson, pristaša Brexita pod svaku cijenu, smatra da će prijetnja Brexita bez sporazuma uvjeriti Angelu Merkel i Emmanuela Macrona da bi EU trebala sklopiti sporazum kojim bi se ispunili njegovi zahtjevi.

Komentari 6

PR
PrimoracRi
23:19 21.08.2019.

Nedaj Boro da te baba navuče. Sjetite se švapske čizme . Baba žaba sve muulja baulja.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:40 22.08.2019.

a što je alternativa tvrdom izlasku? ako eu ne udovolji britancima, imat će 3.5 mil svojih građana u engleskoj bez ikakve zaštite i prava, biti će skoro pa migranti. kako će poljska politika reagirati kad joj se u zemlji pojavi 500.000 ljudi koji su otišli u britaniju? koja i čije politike će platiti tu cijenu na idućim izborima? plus da recesija koja se približava ruši ovu idiličnu sliku unije, debele, masne, razvijene. irci će biti kolateral, ono što su oni inzistirali i prijetili vetom na zajednički stav unije sad će biti razbijeno. a bez britanaca irci su opet samo irci.

VL
AK
admine konjino jedna glupa ust
04:34 22.08.2019.

@primorac.decec dragi,ta "baba" je najpametnija gospodja na svjetu,i kod nje radi nasih 2 milijona radnika,zasto nasa baba ne napravi nesto tako,da nam stanovnistvo ne bjezi iz drzave?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.