Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMEĐU DVIJE VATRE
Povratak na članak

Njemačka klizi prema recesiji, ali više psihološkoj

Ako ECB smanji tečaj eura, samo će se povećati vjerojatnost da Trump reagira obnovom trgovinskog rata, kaže čelnik Ifoa Clemens Fuest

Komentari 2

DI
dino85
21:20 04.08.2019.

Njemačka je u depri, svi traže više i više, ali ne žele da plate. Agencije za zapošljavanje su se pretvorile u vlasnike robova s kojima trguju kako hoće. Pojedine djelatnosti više nemožete dobiti ni kod njih, jer se ljudi ne prijavljuju već nude svoje sposobnosti na internetu i samostalno pregovarju o plaći i svim drugim obvezama poslodavca prema radniku, tek onda zasnivaju radni odnos i to bez posrednika.

VL
MM
Marko_M
13:11 01.08.2019.

ko zivi u Njemackoj makar 20 godina zna da je sada nikad gore, a nista za porediti sa prije...tako da ova vijest nije nista novo vec staro i bice jos samo gore. Sramota za takvu drzavu i standard...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.