Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILI I RADNIKE

Njemačka carina u problemima: Našli kovčeg čiji sadržaj vrijedi 5 milijuna eura, a ne znaju vlasnika

Foto: Njemačka carina
1/3
08.10.2021.
u 12:43

Zajednička istraživačka skupina za narkotike južne Bavarske carinskog ureda u Münchenu i ureda kriminalističke policije Bavarske dalje istražuje

Svakom se može dogoditi da slučajno ostavi prtljagu tamo gdje ne treba i zaboravi je. Međutim, onaj kome se to dogodilo u rujnu ove godine u zračnoj luci u Münchenu to će itekako pamtiti, baš kao i carina. 

Nakon otvaranja napuštene prtljage pojavila se sumnja da bi u njoj mogla biti droga. Radnici su pronašli pakete omotane ljepljivom trakom u napuštenom kovčegu i odmah obavijestili carinu u zračnoj luci. Nakon rendgenskog snimanja i ispitivanja na droge, pokazalo se da je riječ o oko 22 kilograma kokaina, javlja Fenix-magazine. 

1/3

U kovčegu nije bilo drugih predmeta, poput odjeće ili toaletnih potrepština koje bi mogle upućivati na vlasnika. Na carini pretpostavljaju da je droga poslana iz Dominikanske Republike, a vrijednost je otprilike pet milijuna eura. 

Zajednička istraživačka skupina za narkotike južne Bavarske carinskog ureda u Münchenu i ureda kriminalističke policije Bavarske i dalje istražuje.

Ključne riječi

Komentara 6

GE
generacija57
13:25 08.10.2021.

Sad budu carinici imali kaj prodavati.

VI
vidum
17:31 08.10.2021.

Dragovoljno se javljam kao vlasnik.

PE
Pericabad
13:02 08.10.2021.

Ako me necete kazneno goniti, ja preuzimam kofer :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije