Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

N.Jelavić naletio na 8-godišnju djevojčicu i teško ju ozlijedio

Nikica Jelavić
Antonio Bronić
20.09.2010.
u 22:04

Djevojčica se istrgnula iz ruke sestri (32) dok su prelazile kolnik izvan obilježenog prijelaza i potrčala kroz kolonu vozila. Policija je izvijestila kako vozač nije kriv.

Osmogodišnja djevojčica ozlijeđena je u ponedjeljak predvečer u prometnoj nesreći koja se dogodila u zagrebačkoj Vlaškoj ulici. Nekoliko minuta prije 20 sati na nju je automobilom naletio 48-godišnji muškarac, a neslužbeno doznajemo kako je riječ o Nikici Jelaviću.

Djevojčica je bila u teškom stanju, a njezine su ozljede okvalificirane kao opasne po život. Sada je stabilno.

Malo prije nego se nesreća dogodila djevojčica je sa sestrom prelazila kolnik izvan obilježenog prijelaza. U jednom trenutku istrgnula se iz ruke 32-godišnjakinje i potrčala kroz kolonu vozila. Vozač, kažu u PU zagrebačkoj, nije skrivio nesreću, a priču je, neslužbeno doznajemo,  potvrdilo i više svjedoka.

Djevojčica je vozilom hitne pomoći prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj, a zbog policijskog očevida tramvajski promet Vlaškom ulicom bio je zaustavljen. Također doznajemo da je upravo Jelavić pozvao policiju i hitnu pomoć te ih dočekao na mjestu nesreće.

Podsjetimo, Jelavić je u srpnju ove godine iz trećeg pokušaja nakon 11 godina oslobođen optužbi za ubojstvo Zorana Dominija kojeg su u studenom 1999. ubile krhotine zolje kojom je na Cvjetnom trgu gađan blindirani džip Vjeke Sliška te četiri pokušaja ubojstva (Vjeke Sliška i Juraja Dodića na Maksimirskoj 1995. te Vjeke Sliška i Ivice Bertića na Cvjetnom trgu 1999.).

Dva mjeseca kasnije Jelaviću i Rajku Momčiloviću nepravomoćno je izrečena uvjetna osuda od 10 mjeseci zatvora uz rok kušnje od četiri godine zbog pokušaja iznude od Saše Vukadina 1998. godine. Prema toj presudi Jelavić je u veljači 1998. presreo Vukadina i tražio da odu u kafić Neda u kojem su im se pridružili Momčilović i sada pokojni Zoran Petrović Ivica te su od Vukadina tražili da im zbog duga Momčiloviću preda 200.000 DEM. Kao osiguranje uzeli su mu zlatni lančić, pištolj i ključeve BMW-a.

Komentara 26

KU
kukuriku
22:16 20.09.2010.

..a i ovi Jelavic´ima \"cúdan horoskop\"...

JA
jankoprekobrda
22:20 20.09.2010.

Ni on u krevetu umrijetio nece, silnik i nasilnik, doce i tih pet minuta kada ce on pasti.

Avatar drInternet
drInternet
23:30 20.09.2010.

*** Niše se ne brinite, precjednik Milanko će izvući svoga frenda iz situacije... HDZ remetinac neće steći još jednog člana iako je stolica upražnjena. ah ta demonkracija i šuplji kurtoni... ^^

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije