Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zemlja za pušače

Nizozemska ukinula zabranu pušenje u malim kafićima

pušenje 2
Pixsell
04.11.2010.
u 08:54

Vlasnici kafića žalili su se da im je zbog zabrane pušenja jako smanjena zarada

Nova nizozemska vlada ukinula je zabranu pušenja u malim barovima i kafićima, poništivši odluku koju je 2008. donijela prethodna vlada, prenosi AP.

Ministarica zdravstva Edith Schippers izjavila je da će zabrana biti ukinuta za barove i kafiće u obiteljskom vlasništvu manje od 70 četvornih metara. Zabrana i dalje vrijedi za veće objekte.

U pismu parlamentu ministrica Schippers navodi da će taj potez "potrošačima dati veći izbor". Vlasnici kafića u Nizozemskoj su se žalili da im je zbog zabrane pušenja jako smanjena zarada, navodi AP. 

Komentara 10

HO
hotfishlake
10:01 04.11.2010.

hebem ti nase novinarstvo i tko i h placa za ovakve poluistine. evo potpune informacije: zabrana se ukida samo u kaficima do 70kvadrata i bez osoblja, znaci tamo gdje radi vlasnik sam.

OB
-obrisani-
10:28 04.11.2010.

@@@@ ZAR oni nisu u EU? Milinoviću.....?

OB
-obrisani-
09:13 04.11.2010.

Nova nizozemska vlada ukinula je zabranu pušenja u malim barovima i kafićima, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ duhana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije