Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
173 16°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Toni66:

  Nizozemska 10 posto "odgovorna" ( ne i krivac kako bi netko mogao pametno da si to zamišlja - kreteni -bolesnici susjedi vode rat međusobno ( kad nemaju neprijatelja iz druge države da ih napadene dobro je i ovo ) mene ... prikaži još!) mene pošalju iz svijeta tamo i ja njihov krivac ) za likvidaciju neprijatelja u Srebrenici. Narvno interesantno je tko je za ostalih 90% krivac . Možemo reči glavna komanda koja ima sve podatke tko gdje zašto kuda i zbog radi čega i donese tu odluku da se baš tamo pošalju na pravi teren gdje se zna tko je zašto je tamo . D a se Islmisti djelom teroristi djelom dobrovoljci dijelom stranci večim djelom naša raja bosnčerosiki muslimani . To su ti po visokoj politici jako bijele kuče zapravo " Islamisti koji se bore za državu tu u europi " Znamo kako je prošla ta država u njihovoj domovini iraku . Samo koga briga ... Daleko lošije nego ovi u Bih tu su fer bili i sve žene i djecu poslali doma tamo u Iraku onaj tko zna zna tko ne ne zanima ga ni to ni milion mrtvih 70 % nevinih žrtava sa ubijenim bez otrova u Siriji .- legalno čisto bombama raketama ( dobro par miliona bez ruku nogu i drugim oštečenjima ni bomba ne ubija tko da svi budu poslani Alahau čisto fino demokratskim putem ... Tamo se nije uglavnom slalo uvijek autobusima van ratne zone ženu djecu starce i one ne naoružane koji su se našli tamo . / samo poneki put pokazuju dozvolda bi se nahranilo gledaoce i kao se da pošteno ratovati . Da krivac je za smrt uvijek rat i vrh.

 • Avatar Infinity
  Infinity:

  Nizozemci mogu skinut sa sebe sramotu Srebrenice jedino na način da negiraju sve srbe, dok to ne učine krivi su za Srebrenicu 100%

 • Avatar kenshi
  kenshi:

  Pa 10% je super za Nizozemske pojmove, inaće u Nizozemskoj kad ti kaže da je nešto 99% sigurno , to znaći da je 100% nesigurno! Nizozemci su poznati po kukavičluku i nikako ne bih smjeli biti uključeni u vojne zadatke takve naravi.

Još iz rubrike Vijesti

Misa zadušnica u Klagenfurtu za žrtve Bleiburške tragedije
76. OBLJETNICA

U Klagenfurtu služena misa za žrtve Bleiburške tragedije. Veleposlanik Glunčić sutra polaže vijenac

POVRATAK NA STARO

Hoće li nam društveni život ovisiti o covid potvrdama?

5
poslao poruku biračima

Kerumu zasmetao Severinin komentar: 'Pršut joj nije smetao kad sam joj platio 400 eura...'

10