Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaudarao je cijeli stan

Niz zid im curila smrdljiva crvena tekućina, šokirali se kada su otkrili o čemu se radi

krv
Foto: Twitter
13.02.2020.
u 17:03

Tim koji održava zgradu nije znao u čemu je stvar pa su otišli u stan iznad vidjeti imaju li isti problem...

Kada im se niz strop počela slijevati tamnocrvena tekućina neugodnog mirisa, AJ McCrady i njegov cimer nisu ni naslućivali što se događa.

No, odmah su pozvali tim za održavanje zgrade u kojoj stanuju, a koji je krenuo istraživati u čemu je problem. Logika ih je vodila u stan iznad njih u kojem je živio jedan muškarac.

Međutim, kada su otvorili njegova vrata, imali su što vidjeti. Muškarac je bio mrtav gotovo dva tjedna te se njegovo tijelo već počelo raspadati.

Tamnocrvena tekućina slijevala se s kreveta na pod, a potom u stan ispod.

– Stan mi je užasno smrdio u zadnje vrijeme, a onda sam saznao da je muškarac koji stanuje iznad mene mrtav više od tjedan dana. Njegova krv curila je kroz strop nama po zidu – objavio je AJ McCrady na Twitteru.

– Ono što znam je da je navodno umro u snu. Tijelo mu se počelo raspadati i nekako je procurilo u naš stan – dodao je.

Ekipa koja održava zgradu nije znala u čemu je stvar pa su otišli u stan iznad vidjeti imaju li i oni isti problem. No, kada su ušli u njega pronašli su mrtvog muškarca.

Glasnogovornik policije u Minneapolisu potvrdio je da su pronašli mrtvo tijelo, no da je istraga pokazala kako ne postoji sumnja u nasilnu smrt. Identitet i dob preminulog muškarca još nije poznata.

Komentara 1

Avatar Mentat
Mentat
17:22 13.02.2020.

Cijena otuđenosti od obitelii, prijatelja, susjeda..pa i životinja... bar bi pas zavijao, ako ništa od žeđi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije