Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izdani prekršajni nalozi

Niz kršenja mjera u Sisačko-moslavačkoj: Građanima prijete kazne do 15 tisuća kuna

Nakon uvođenja novih mjera pust granični prijelaz u Slavonskom Brodu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
25.01.2021.
u 21:58

25-godišnji hrvatski državljanin došao je u zgradu upravnih poslova Policijske uprave iako mu je određena mjera samoizolacije

Proteklog je vikenda više građana uhvaćeno na području Sisačko-moslavačke županije u kršenju propisane mjere samoizolacije zbog čega im prijete novčane kazne i do 15 tisuća kuna, izvijestila je u ponedjeljak policija.

U petak u prijepodnevnim satima, 25-godišnji hrvatski državljanin došao je u zgradu upravnih poslova Policijske uprave iako mu je određena mjera samoizolacije.

Istog dana, na izlaz iz Hrvatske, na graničnom prijelazu Hrvatska Kostajnica, pješice je došao 73-godišnji bosanskohercegovački državljanin, dok je u subotu na isti granični prijelaz stiglo osobno vozilo bosanskohercegovačkih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji državljanin BiH.

VIDEO Još nema popuštanja mjera. Božinović: “Najgora je opcija da se nešto naglo otvori pa onda naglo trebate zatvoriti.”

Izvršenim graničnim kontrolama je utvrđeno da nisu tranzitirali kroz Republiku Hrvatsku niti su posjedovali negativan PCR test, već su kratkotrajno boravili na području Hrvatske.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam do 15 tisuća kuna, svima je izdan prekršajni nalog.

Komentara 7

ST
stefj
01:22 26.01.2021.

Hm, kazne za građane, a harmonika i kolo za javne službe...

KO
konfederacija
11:43 26.01.2021.

to je to 12 sati

Avatar majkuvam
majkuvam
20:06 26.01.2021.

25-godišnji hrvatski državljanin došao je u zgradu upravnih poslova Policijske uprave i prijeti mu kazna od 15 tisuća kuna,a ovaj koji se je neki dan s BMW-om zabio u zgradu i usmrtio čovjeka,više se danima i ne spominje.Realno,nema što...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije