Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUŽNOSNICI U UDRUGAMA

Nitko od političara, po imovinskim karticama, nije mason

Željko Reiner
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
20.02.2020.
u 09:14

Članstva i funkcije dužnosnika u pravnim osobama, udruženjima i organizacijama moraju se prijaviti u imovinskim karticama.

Da je član masonske lože, nije prijavio nijedan saborski zastupnik, kao niti član Vlade. Bave se, međutim, u slobodno vrijeme parlamentarci drugim aktivnostima kao što su lov i ribolov, vatrogastvo...

SDP-ovac Joško Klisović dekan je Visoke škole za međunarodne odnose i diplomaciju Dag Hammarskjold, ministar državne imovine Mario Banožić predsjednik je Hrvatske udruge za marketing, dok je HDZ-ov Davor Ivo Stier član Uprave Zaklade Hrvatskoga državnoga zavjeta te član Hrvatske paneuropske unije i Kršćanskih društvenih krugova udruga za duhovnu obnovu.

Saborski zastupnik Ivan Pernar prijavio je u imovinskoj kartici da je član udruge Igranje, čija su okosnica “društvene igre nove generacije”. Iako je vitez, potpredsjednik Sabora Željko Reiner nije, barem prema kartici, član nikakvog viteškog reda.     

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
09:49 20.02.2020.

..lože su tajne viteže..

MI
Mia0900
09:47 20.02.2020.

Ma ti si prva masončina. Tebe isto treba micat s pozicije.

MA
malibero
09:39 20.02.2020.

Da vitez!!!! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije