Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravda za davida
Povratak na članak

Nitko ne zna gdje je Davor Dragičević. Policija ponovo uhitila oporbenog zastupnika

Iako je skup nekolicine pripadnika skupine "Pravda za Davida" na trgu pred crkvom protekao potpuno mirno, policija je ipak intervenirala uhitivši Draška Stanivukovića, zastupnika oporbene Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini RS.

Komentari 12

HH
Hrvoje Hrk !!
21:25 01.01.2019.

Žao mi je malog a i roditelje jer to je teska nesreca, ali mi nekako zvoni u glavi da je mali imo problema oko zakona i mislim da je bio nekako bahat i problematican, jer zasto dobre i poštene mlade osobe nemaju problema sa policijom i zakonom

VL
Avatar mason
mason
22:23 01.01.2019.

Problem je sto je toj enklavi nestalo Hrvata a oni vole ubijat pa sad moraju svoje.To nije nisto novo za srpsku policiju , koliko su 90ih pobili mladih Hrvata pa za njih netraze pravdu.Osmanlije ne mogu bez krvi.Sama slika ovogvog Davora kaze da da njegova osmanlijska krv nije mirovala 90ih .

VL
BA
baegnian1
21:55 01.01.2019.

Možda ga je mrak pojel.

VL
PR
prajdali100
20:01 01.01.2019.

Srpska posla.

VL
NE
neutina
00:08 02.01.2019.

Prva je misao da je otac Dragičevičć eliminiran kao i sin.Ova hajka i tjeralica su dobar indikator za to,Ako je na sigurnom nek mu Bog pomogne da ga ne uhvate koji ga traže.

VL
ST
Startrack
20:12 01.01.2019.

Mene interesira ova tema. Ovima koji to nevole citat ne moraju ni otvarat ovo. Interesira me jer sam sam zrtva korumpiranih organa ovdje u USA. Ustvari minoran slucaj ali tomi daje vise interesa za ovu temu. I sam se borimorim rukama, nogama i zubima za pravdu ali bez ikakve sanse. Isto su dobre sanse da dobijem batine od "cuvara zakona". Opet priznajme moj slucaj je minoran, neki relativno mali novci ali ja isto volim dase borim za pravdu. A to je jos teze kao imigrant.

VL
DU
Deleted user
19:59 01.01.2019.

Demontaža tzv. RS, zatim tzv. Federacije i na kraju BiH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.