Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti joj zatvor

Nitko ne može vjerovati što je ova majka učinila, a njezino opravdanje je još nevjerojatnije

Amber Schmunk
Ozaukee County Jail
04.11.2017.
u 15:44

Amber Schmunk (28) na krovu automobila vozila je bazen za napuhavanje, a u njemu je sjedio i njezin devetogodišnji sin

Amber Schmunk (28) iz sela Fredonia u američkoj saveznoj državi Wisconsin optužena je za ugrožavanje sigurnosti vlastitog djeteta nakon što je devetogodišnjeg sina vozila na krovu svog automobila.

Majka je, naime, viđena kako vozi dijete na krovu automobila u bazenu za napuhavanje.

Nakon što je uhićena policiji je ispričala kako je pokupila bazen u drugoj kući, ali joj nije stao u automobil pa ga je stavila na krov. No kako ga nije imala s čime zavezati, rekla je sinu da sjedne u njega i tako ga pridržava dok je ona vozila automobil.

Jedan od svjedoka ispričao je kako je potom stala ispred kuće svoje sestre i ipak ugurala bazen u automobil te nastavila dalje voziti.

– Nisam ga vozila na krovu duže od 20-30 sekundi – pravdala se neodgovorna majka policiji te dodala kako je mislila da se to smije raditi jer je i nju njezin otac tako vozio kad je ona imala devet godina.

Iako je sve prošlo u redu, majci prijeti pet godina zatvora uz dodatnih pet godina posebnog nadzora.

Komentara 5

Avatar Ada
Ada
17:43 04.11.2017.

Kad se sjetim kako se nekad i po nekoliko odraslih i djece vozilo na vozovima sijena visokim i preko dva metra i poprilično nestabilnim... ne sjećam se da se ikad dogodila nesreća... I nitko nije prijavljivao roditelje za nemar i krivo prosuđivanje... Djeca su bila mnogo spretnija nego danas, znala savladati bezbroj prepreka i znala živjeti život. U današnje vrijeme ima desetogodišnjaka koji ne znaju zavezati vezice na cipelama niti zakopčati gumb. Danas ljudi nemaju pametnijeg posla nego kritizirati druge ljude, a istovremeno nisu svjesni da svojim tetošenjem i pretjerano zaštitničkim stavom čine vlastitoj djeci medvjeđu uslugu pretvarajući ih u zdrave invalide. Posljedica maloga broja djece i grižnje savjesti.

Avatar maxist
maxist
16:23 04.11.2017.

prema prosudbama koje ima .treba joj staratelj i nadzor

IL
ilijan
17:01 04.11.2017.

treba joj oduzeti djece jer očigledno sa tim činom je pokazala da nije spodobna prosuđivati u realnim domenima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije