Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Nitko ga ne može prepoznati: Ovako je izgledao kao ovisnik, sada je druga osoba

ovisnik Travis
Foto: Twitter
17.06.2020.
u 10:52

Fotografije su prvo objavljene na Redditu gdje su odmah postale viralne, a potom je otkriveno kako se radi o Travisu, bivšem ovisniku o drogama koji je sada već dvije godine 'čist'

Mladić po imenu Travis postao je hit na društvenim mrežama nakon što su njegove fotografije proširile internetom, a zahvaljujući nevjerojatnoj transformaciji nakon ovisnosti o drogama.

Njegove fotografije prvo su objavljene na Redditu gdje su odmah postale viralne, a potom je otkriveno kako se radi o Travisu, bivšem ovisniku o drogama koji je sada već dvije godine 'čist'.

– Najteža stvar koju sam ikad učinio u životu. Ostao sam na odvikavanju godinu i pol dana zato što nisam mogao vjerovati samom sebi – napisao je on.

Objavio je fotografije kako je izgledao dok je bio ovisnik i kako izgleda sada. Mnogi su zaključili kako se potpuno promijenio, a svojom je pričom dao nadu brojnim ovisnicima da se iz pakla droge ipak može izvući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPY FRIDAY !! What are y'all grateful for 😌

A post shared by travis / BLM (@hollowed) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije