Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripazite na djecu

Nisu ni pomišljali kako im nova perilica može ugroziti život djece

Foto: Screenshoot Facebook
24.07.2018.
u 15:06

Priča počinje kada su Lindsey i njen muž odlučili kupiti novu perilicu za rublje, oduševljeni novom perilicom nisu ni razmišljali da im perilica može ugroziti život djece

Lindsey McIver je majka koja je doživjela vrlo nezgodnu i neočekivanu skoro pa nesreću u svojoj obitelji, stoga je odlučila svoju priču podijeliti na Facebooku kako bi upozorila sve roditelje.

Priča počinje kada su Lindsey i njen muž odlučili kupiti novu perilicu za rublje, oduševljeni novom perilicom nisu ni razmišljali da im perilica može ugroziti život djece, no upozorenje su im dali nekoliko puta upozorivši ih da ništa ne diraju na novoj perilici.

Nakon nekoliko dana probudio ih je njihov uplakani četverogodišnji sin koji je jedva uspio izgovoriti: "Kloe. Unutra. Perilica za rublje".

Preplašena majka odmah je pojurila u kupaonicu i vidjela stravičan prizor. Njena kćer bila je zaključana u perilici koja je taman počela puštati vodu i bila spremna za pranje. "Vrištala je, ali vani se nije čuo ni glas", objašnjava Lindsey.

Na svu sreću, priča je imala sretan kraj. Roditelji su uspjeli zaustaviti rad perilice, otvoriti vrata i spasiti svoju kćer.



Djevojčica se malo zagrcnula i imala par modrica. "Znamo da nas je Bog blagoslovio i imao milosti prema našoj kćerkici", kaže zabrinuta majka u svojoj objavi upozoravajući na moguću nesreću koja se mogla dogoditi.

Ključne riječi

Komentara 3

VO
vorda400
18:35 24.07.2018.

Jel se to desilo možda u SAD??? ako je onda je to normalna pojava Nedavno bilo na NBS Tv kako bi roditelji morali pokraj djece na zadnjem sjedalu ostaviti NEŠTO VAŽNO i POTREBNO tipa tablet ili mobitel da kad idu po tu stvar da uzmu i dijete usput jer svako malo zaborave klince na parkiralištu u autima na +40 i onda su iz policije apelirali da naprave takve savjete koje im šalju na mobitele i stalno to vrte na Tv

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
17:06 24.07.2018.

mala djeca,roditelji spavaju???

RA
raikonen
17:52 24.07.2018.

glupi i neodgovorni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije