Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su stali

Nisu ni pomislili što će se dogoditi tijekom vjenčanja na plaži

Kornjača prekinula vjenčanje na plaži
Foto: Reddit
1/6
21.05.2014.
u 13:12

Tijekom vjenčanja dogodilo se nešto na što mladenci nisu računali...

Mnoge buduće mladenke maštaju o vjenčanju na plaži. Upravo to priuštio si je bračni par koji je vjenčanje imao na St. Croixu, otoku u Karipskom moru.

No, tijekom vjenčanja dogodilo se nešto na što nisu računali. Iz oceana je izišla velika kornjača koja je na plažu došla izleći jaja. – Izašla je na obalu i počela kopati rupu, u nju izlegla jaja, zakopala ih i vratila se u ocean – ispričao je korisnik Reddita koji je objavio fotografije.

Kornjača koja je izišla iz mora je sedmopruga usminjača, a one su najveće kornjače na svijetu. Za razliku od drugih kornjača, ove kornjače nemaju tvrdi, koščati oklop.

>> Svećenik nije očekivao što će dječak napraviti tijekom obreda vjenčanja

>> Kornjače jače od aviona: Krenule na parenje pa zaustavile letove!

Foto: Reddit

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar chai
chai
19:57 25.05.2014.

o

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije