Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutno

Nisu mogli vjerovati koga su pronašli u podrumu nakon što su kupili novu kuću

napušten pas
Foto: Screenshot
1/3
24.03.2018.
u 18:10

Nove vlasnike kuće iznenadilo je što su pronašli u podrumu

Vlasnici jedne kuće u St. Louisu, gradu u američkoj saveznoj državi Missouri iznenadili su se kada su vidjeli tko se nalazi u podrumu kuće koju su tek kupili.

Napuštena i svezana lancem kujica pit bulla bila je presretna kada je netko otvorio vrata podruma u kojem se nalazila, a vlasnici koji su je otkrili odmah su pozvali službu za spašavanje životinja jer nisu znali hoće li ih napasti ako joj priđu.

– Nismo sigurni koliko je dugo bila dolje. Kada smo posvijetlili svjetiljkom i prilazili joj, bila je presretna, mahala je repom i doslovno skakala od sreće – rekla je Natalie iz službe za spašavanje napuštenih životinja Stray Rescue.

Kujicu su odvezali i odveli je na sigurno, no nisu mogli ne postaviti pitanje čija je to kuća prije bila te tko ju je ondje ostavio.

Ispostavilo se da je kuću okupirao nepoznati razbojnik koji je jedno vrijeme u njoj živio dok nije prodana, a nakon što je otišao ostavio je neke od svojih stvari, hrpu smeća, ali i psa kojeg je očito svezao da ugine u podrumu.

Ključne riječi

Komentara 5

AR
Armagedon
16:22 25.03.2018.

siroto blago.... neka su je spasili

MA
maximinimax
08:19 25.03.2018.

U Kini popapali milijune pasa pa ih jedva čekamo da dođu s novcima koje su zaradili na nama

Avatar Janko_Vutarič
Janko_Vutarič
12:39 25.03.2018.

Nisu smjeli uzeti tog psa,nije njihov,trebali su ga ostaviti da dođe vlasnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije