Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državni praznik

Niste obavili kupovinu? Evo koje trgovine rade i kada

trgovine
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
08.10.2018.
u 07:49

Većina trgovačkih centara radi normalno, odnosno prema radnom vremenu za nedjelju

Iako je danas državni praznik i obilježava se Dan neovisnosti, većina trgovačkih centara radi normalno, odnosno prema radnom vremenu za nedjelju.

Konzumove trgovine tako uglavnom rade do 12 ili 13 sati, a pojedine i do 15. Trgovine u sklopu velikih trgovačkih centara koji su otvoreni prema normalnom radnom vremenu rade i do 21 sat.

Većina Lidlovih trgovina rade do 14 ili 18 sati, no pojedine će biti otvorene i do 21 sat, ovisno o lokaciji.

Plodine rade prema normalnom radnom vremenu, odnosno od 7 do 22 sata, kao i Spar koji je otvoren od 7 do 21 sat.

Kaufland radi kao i nedjeljom, odnosno do 20 ili 21 sat.

Danas su otvoreni i Pevec i Bauhaus koji rade prema radnom vremenu za nedjelju.

Kako i supermarketi, otvoreni su i veliki trgovački centri. Većina trgovačkih centara u Hrvatskoj radi prema normalnom radnom vremenu, odnosno od 9 do 21 sat.

>> Pogledajte i video: Kronologija afere lažnih SMS-ova

Komentara 13

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:30 08.10.2018.

Uvijek netko mora raditi praznikom i to se ne može izbjeći, no praznik bi trebao biti 100 % više plaćen u odnosu na radni dan. Tako se bar radi u civiliziranim zemljama.

DH
dalibor.hren
08:39 08.10.2018.

Sramota!

Avatar Django
Django
10:24 08.10.2018.

Nisu krivi poslodavci nego narod koji nema ni trunke osjećaja stida, solidarnosti i poštovanja prema svojim sugrađanima. Kada bi trgovine nedjeljom i praznicima zjapile prazne i kada nitko ne bi dolazio kupovati i šetuckati, onda ni poslodavci ne bi imali interesa držati trgovine otvorenima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije